Tips og Triks

 

Et nytt lite triks som jeg har funnet... vis det er noen som lurer på hvor Netmeeting i XP ligger så er det bare og gå på Start -> kjør og skriv: conf  og trykk ok, så kommer det opp... COOLT ja.....

 

***

 

Nu ska æ vis dåkk nå coolt om justering av plass og formatering og bytting av stasjons bokstav... følmed nu.....

Gå på kontrolpanel og trykk Ytelse og vedlikehold og der trykke du Administrative verktøy også dobbelklikke du på Datamaskinbehandlig og der igjen trykker du på Diskbehandling...se bilde


Her kan du gjøre det du vil med diskene du har på maskinen. Det blir nesten som Partison Magic.

 

***

 

Syntes du Internet Explorer starter sent opp, gå på egenskaper på snarveien, legg til parameteret ”-nohome” i oppstartskommandoen f. eks: "C:\Programfiler\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" –nohome eller om du lage en snarvei som jeg har gjort på bildet. Da starter den med expressfart.
 

Mål:   "C:\Programfiler\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" -nohome


Men husk og gå til C:\Programfiler\Internet Explorer for der liger IEXPLORE.EXE og den må du da lage en snarvei av som du ser på bildet. (det blir ingen oppstartside da, men den starter lynraskt da)

 

***

 

Har du problemer med og slette avi filer eller at de bruker 100% av CPU så har jeg løsningen her bare last ned (1 kb) og les instruksene.

 

***

 

Hvordan spare litt tid på en søndag - slik starter du flere programmer samtidig fra Start-menyen. 

Når du er på startmenyen i Windows (Start/Programmer), og du vet at du skal starte flere programmer, kan du gjøre dette i én operasjon, slik at du slipper å gå tilbake til startknappen flere ganger for å åpne nye programmer.

Skal du f.eks. bruke både Word og Excel, holder du Skift-tasten nede mens du klikker på Word i programmenyen. Programmenyen vil da bli stående, og du kan starte Excel med det samme. Dette fortsetter så lenge du holder Skift nede, og du kan gjerne navigere deg til en annen undermeny også.

 

 

***