Dette er et gammelt og utdatert nedlastingsprogram.
Jeg anbefaler at du laster ned Limewire da det er mye mer stabilt og du får faktisk taki det du vil ha uten problemer med filene.

Ny versjon Kazaa Lite 2.4.3 K++ Norsk (3.3MB) (Utgivelsesdato: 27.sep. 2003) nå er den enda bedre. Masse ekstra funksjoner og ip blokker med oppdaterer knapp for enkel oppdatering av ip adresser som firma bruker til og snoke etter alle som deler filer. (De store selskapene har liten kjangs for og finne deg nå.) Dette hindrer deg ikke i å dele med private personer da.

Engelsk versjon Kazaa Lite 2.3.2 K++ (3MB)

Kazaa har begynt å bli dålig bare halve musikk  klipp så dem som vil ha nå bedre en kazaa kan last ned Limewire som er mye bedre på alt mulig norsk musikk også.

 

Gammel info:

Brannmur fix:

HTTP-TUNNEL.COM er også et bra program til og komme ut igjennom brannmurer på... og det er billig og få kjøpt seg hastighet. Det koster ca. 100kr. for 3 mnd.

men du behøver ikke og registrere deg da det virker uansett da, men med lav hastighet da.

Brannmur fix:

Socks2http 0.92a (1.2Mb) her er til alle som sitter på skolen med brannmur og ikke får til og bruke kazaa, da dette programmet ordner en tunnel igjenom brannmuren. Cool...

Ny versjon av Socks2http 0.981 er nu kommet den er mye bedre og det er større hastighet på denne.

Stabil versjon v.0.881

new versjon v.0.981 "Denne bruker jeg og fungerer perfekt, men du må registrere deg og få en reg-key som du må ha for at programmet skal virke da, men den er helt gratis som du motar i mail."

Enda en ny versjon v.0.983 denne må også har reg-key

For og få en slik key så trykk her og fyll ut navn og mail adresse og du får tilsendt den.

Ny v.0.987 må registreres

Socks2http Nå er vist de kommet på bane igjen med ny versjon som virker

Ny uten registrering Socks2http v0.90A Denne skal vist være siste skrik uten registrering.